Product was successfully added to your shopping cart.

Website-ul 4tech se doreste a fi o platforma de promovare si vanzare a echipamentelor destinate intretinerii si amenajarii spatiilor verzi care ofera solutii complete pentru pregatirea terenului, tunderea gazonului si vegetatiei, gestionarea deseurilor vegetale (aspiratoare, tocatoare, maturi), sisteme de irigatie automatizate. Pentru sezonul rece se completeaza gama utilajelor cu echipamente pentru zapada: pluguri (lame), freze si maturi rotative .

Punem accent pe solutiile tehnice “verzi” prin promovarea echipamentelor electrice pe acumulatori: masini de tuns gazon, freze de zapada si scule de mana, inclusiv roboti pentru tuns gazonul si masinilor utilitare electrice (tip “golf”).

Clientii sunt invitati sa acceseze produsele noastre direct fie prin lista exhaustiva din meniul drop-down PRODUSE fie prin alegerea domeniului de interes din taburile oferite de landing – page. Va indemnam sa cereti detalii tehnice si cotatii de pret prin formularele puse la dispozitie in pagina produsului.

4tech se doreste un hub de echipamente high end de provenienta europeana si americana.

Dorim sa fim perceputi ca furnizori ai unor produse ce ofera cel mai bun raport calitate pret si sa plusam prin serviciile after sales, respectiv mentenanta in-house in perioada de garantie si post garantie, precum si printr-un stoc de piese de schimb si consumabile disponibil.
News Feed


Tehnologie nouă de la TORO in 2022! - Citeste mai mult


Lansarea motocositoarei agria9500-70 premium - Citeste mai mult


Solutia eficienta de intretinere a parcurilor cu panouri fotovoltaice - Citeste mai mult