Product was successfully added to your shopping cart.

Sapatoare de sant Toro TRX

Sapatoare de sant Toro TRX

3 Articol(e)


Sapatorile de Șanț Toro TRX sunt acum mai eficiente și mai puternice ca niciodată. Ne-am îmbunătățit gama cu două modele noi care combină manevrabilitatea revoluționară pentru care TRX este recunoscut cu o performanță chiar mai buna și o întreținere mai usoara.
Noile îmbunătățiri de design fac ca aceste modele să fie mai ușor de utilizat, datorită sistemului hidraulic îmbunătățit și manetelor de control simplificate. În plus, noua tehnologie Intelli-Trench ™ reglează automat debitul hidraulic - punând puterea acolo unde ai nevoie pentru a putea maximiza productivitatea. În plus, cu semnificativ mai puține piese, modelele noi necesită mai puțină întreținere.
Este genul de inovație pe care îl așteptați de la o companie cu mai mult de un secol de experiență in livrarea de echipamente comerciale fiabile și de înaltă calitate.

PERFORMANȚĂ HIDRAULICĂ OPTIMIZATĂ

Intelli-Trench ™ deviază automat fluxul hidraulic de la motoarele de tracțiune la motorul săpătorului de șanț atunci când este necesar, oferind un cuplu mai mare reducând astfel timpul saparii șanțului. Viteza la senile este ajustată mai rapid și mai multă precizie, eliminând necesitatea reglării manuale constante a comenzilor de tracțiune.

COMENZI UȘOR DE UTILIZAT

Comenzile simplificate ale TRX sunt ușor de învățat și de utilizat. Noul design include maneta de ridicare a brațului de sapare a șanțului caracteristic TRX și controlul independent al tracțiunii pentru senilele stânga / dreapta.

INTRETINERE SIMPLIFICATĂ

Noul design TRX are semnificativ mai puține piese decât modelele anterioare, simplificând întreținerea și o necesitate de service potențial redusă.

MIȘCARE LINA A BRATULUI DE SAPARE

Funcția de ridicare și coborâre a brațului a fost îmbunătățită hidraulic, permițând brațului să se miște în sus și în jos lin.

MANEVRABILITATE REMARCABILĂ

Designul senileleor de rulare oferă un centru de greutate coborat și o amprentă mare, conducand la stabilitate și manevrabilitate sporită minimizând în același timp deteriorarea solului (gazonului) existent.